Bővített próbacsomag

16 400 Ft

A krémek és hatásuk megismerését szolgáló próbacsomag. Tartalma: Ultralágy arctisztító, Hidratáló krém, Arcápoló gél, Szérum, Nyugtató krém SymCalminnal, Szinezett ZincO 20 SP krém, Fényvédő  30 SP és Éjszakai krém

Termékleírás

A próbacsomagok a Rosacea Care termékek megismerését, hatásuk kipróbálást segítik. A kb. két hetes kezelés alatt lehetőség van az eredményes arckezeléshez szükséges készítmények meghatározására, az arckezelés elemeinek összeállítására. Két különböző összeállítású próbacsomag alapján, kedvező áron választhatja ki az Önnek megfelelő termékeket.

A Bővített próbacsomag a rosacea kezeléséhez szükséges készítmények nagyobb választékát tartalmazza, az alapvető védelmen felül kiegészül a napfény elleni védelemmel, a kevésbé száraz arcbőr  hidratálásával, és a speciális összetételű Nyugtató krémmel.  A  termékek részletes leírását és az összetevőket a termékek nevére kattintva tekintheti meg:

Tekintse meg Alap próbacsomagunkat is!

A próbamennyiségek az arcbőr állapotától függően 9-14 napra elegendőek, így elég idő áll rendelkezésre a készítmények hatásosságának megítélésére. 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Bővített próbacsomag”