EyeCream-700×700

Szemkrém (Eye Cream)

12 680 Ft

Táplálja és védi a szem körüli érzékeny bőrfelületet, lassítja a bőr öregedését.  Nyugtató, ránctalanító és fényvédő hatású.

Termékleírás

Táplálja és gondozza a szem körüli érzékeny területet. A K-vitamin tartalma segíti a szem közelében lévő hajszálerek gyógyulását. Nyugtatja a bőrt, ránctalanító hatású és a titándioxidnak köszönhetően fényvédő hatású is. Dimethicon tartalma lassítja a bőr öregedését. Jó kiegészítője a Hidratáló krémnek (Moisturiser) és az Arcápoló gélnek (Facial gel). Az arc más részei és a homlok is kezelhető vele.

Használata: Kis mennyiséget vigyen fel ujjával a szem körüli területre, reggelente és esténként a Hidratáló krémmel (Moisturiser), az Arcápoló géllel (Facial gel), valamint a Szérummal kombináltan alkalmazható. Kezelheti vele az arc más részeit és a homlokot is, a ráncok kisimítása érdekében.

Összetevők: Distilled Water, Protein Biopeptides, Shea Butter , Tetradecanoic Fatty Acid, Octadecanoic Fatty Acid, Vitamin K, L-Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Glycol Distearate, Borage Oil, Meadowfoam Oil, Glyceryl Stearate, Glycerin, Mica, Titanium dioxid, L-Arbutin, Whey protein, L-Alpha Bisabolol, Chaste Tree Extract, Polysorbate, Xanthan Gum, Jasminol

Kiszerelés: 15ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Szemkrém (Eye Cream)”