serum-700×700

Szérum (Serum)

15 820 Ft

Segíti az arcbőr gyógyulását, a pattanások, gyulladt csomók visszahúzódását, enyhíti az arcpírt, a kitágult erek okozta vörösséget. Gyulladáscsökkentő.

Termékleírás

Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású készítmény, amely nyugtatja és egyben hidratálja a gyulladt arcbőrt. Eredményesen segíti a bőr gyógyulását, a gyulladt csomók, pattanások visszahúzódását. Csökkenti az erős arcpírt, hatására elhalványulnak a kitágult és látható erek. Hatásos antioxidánsokat, szőlőmag- és zöld tea kivonatot tartalmaz.

Alkalmazása: használat előtt rázza fel, és ujjhegyére cseppentve vigye fel a kezelendő arcrészre. Az elérhető legjobb hatás érdekében reggel és este is érdemes alkalmazni, és a Hidratáló/Arcápoló gél vagy az Éjszakai krém előtt felvinni az arcbőrre.

Összetevők: Distilled Water, Willowherb Extract, Cassia Betaglycan, Honey Extract, Phospholipids, Sphingolipids, L-Sodium-Hyaluronate, Green Tea Extract, Grapeseed Extract, Vitamin K , Resveratrol, L-Caryophyllene, Selenium, Zinc, L-Glutathione, L-Superoxide-Dismutase, Xanthan gum, Sandal wood, Ylang Ylang , Tangerine

Kiszerelés: 30ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Szérum (Serum)”