Vásárlási információk

Kérjük, amennyiben weboldalunk aktív felhasználója, illetve webáruházunk vásárlója szeretne lenni, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót.
A weboldal megtekintéséhez nincs szükség regisztrációra, a teljes tartalom elérhető.

1. Vásárlás

A rosacea-info.hu weboldal áruházában történő vásárláshoz regisztráció szükséges személyes adatok (név, email-cím, szállítási cím) megadásával. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat elektronikus úton küldjük a Felhasználó részére. A termék(ek) kosárba tételét követően a Kosár megtekintésére kattintva ellenőrizhető a rendelt termékek listája, a termékek árával. Itt van lehetőség a rendelési lista módosítására, a tévesen jelölt termékek törlésével, illetve további termékek felvitelével, és a „Kosár frissítése” gombbal véglegesíthető a rendelési lista. A „Tovább a pénztárhoz” gomb megnyomásával a számlázási-szállítási címek megadásával, a rendelés bruttó értékének ellenőrzését követően, a fizetési mód megadását követően elküldhető a rendelés. A rendelés beérkezéséről visszaigazolást küldünk, amely minden esetben tartalmazza a választott szállítási és fizetési módot, a rendelés értékét, termékmegnevezést, cikkszámot, darabszámot, megrendelő nevét, e-mail címét, telefonszámát.

Felhasználónak rendelés leadása előtt lehetősége van a regisztrációkor megadott adatok módosítására a módosult adatok felülírásával és rögzítésével. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma iktatásra, archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. Az iktatási szám minden esetben a megrendelés azonosítószáma. A rosacea-info.hu oldalon az árak forintban értendők, az áfát tartalmazzák.

2. Szállítás

A szállítás a Magyar Postán keresztül történik, postai úton utánvéttel küldjük a megrendelt csomagokat. A szállítás költsége egységesen 1.500 Ft. A szállítást a megrendeléstől számított 1 héten belül teljesítjük.
Amennyiben valamely termék pillanatnyilag nem áll rendelkezésre, akkor emailben vagy telefonon értesítjük a megrendelőt, és egyeztetünkk a várható szállítási időpontról. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a kártérítési kötelezettség a webshopot nem terheli.

3. Fizetés

Utánvéttel történik. Megrendelő a postai kézbesítéskor, az áru átvételét követően készpénzben fizeti az áru ellenértékét

4. Egyéb

Vásárlástól való elállás

8 munkanapon keresztül joga van elállni vásárlási szándékától, mely a következő feltételek teljesülése esetén lehetséges: amennyiben a termék sérülésmentesen, bontatlan csomagolásban visszajut áruházunkba, a termék vásárlási összegét a visszaérkezéstől számított 8 munkanapon belül visszafizetjük. A visszafizetés kizárólag a termék(ek) árára vonatkozik. A termék visszajuttatásának ára a megrendelőt terheli.

Termékszavatosság, jótállás

Amennyiben nem a megrendelt áru lett kiszállítva, akkor azt haladéktalanul, díjmentesen kicseréljük az Ön által megrendeltre.

A www.rosacea-info.hu az általa forgalmazott valamennyi termékre fél és 1 év közötti szavatosságot vállal